Știrile zilei

ALERTĂ! Primul suspect de coronavirus, la Buzău! (video)

Autoritățile sanitare din județul Buzău sunt în alertă, după ce o femeie care s-a întors din Italia a sunat la 112 și a spus că vine dintr-o zonă contaminată. În Italia, femeia ar fi intrat în contact cu o persoană suspectă de coronavirus.

În această seară,  buzoianca în vârstă de 53 de ani a coborât din autocarul care o aducea din Italia, unde fusese la muncă. Aproape de Buzău, femeia a început să se gândească la faptul că vine dintr-o zonă contaminată, iar când a coborât în stația de la Kaufland Eroilor a pus mâna pe telefon si a sunat la ambulanță.

  • De la ce a pornit totul?

În Italia, buzoianca îngrijirise de un bătrân, împreună cu o altă femeie. Astăzi, în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată din Italia și i s-a dat o veste alarmantă: colega sa, alături de care avusese grijă de bătrân, a fost internată la spital sub suspiciunea de infectare cu temutul virus.

Femeia, transportată cu un modul special.

Purtând măști și costume speciale, membrii echipajelor SMURD și SAJ Buzău au ajuns la fața locului după aproximativ o oră și au preluat-o pe femie.

De asemenea, polițiștii prezenți la fața locului purtau măști medicale și au stat la o distanță considerabilă față de femeia suspectă de coronavirus. Până la sosirea echipajelor medicale, buzoianca a așteptat în picioare în stația de autobuz, purtând, la rându-i, o mască de protectie.

Încă nu se știe dacă femeia va fi transferată la un spital din București sau dacă va fi dusă pentru a sta 14 zile în carantină la tabăra de la Arbănași, comuna Beceni.

În urmă cu puțin timp, reprezentanții Prefecturii au convocat o ședință de urgență. Reporterul eBuzău.ro a fost la fața locului și vă va ține la curent ce desfășurarea evenimentelor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Acum sa vedeti panica , justificată de altfel, din cauza unor inconstienti si a autorităților incompetente. Toti pasagerii din autocar si persoanele cu care au interacționat de la intrarea în țară ar trebui plasati(plasate) in carantină pana la sosirea rezultatelor analizelor acelei femei.

    1. Cu siguranta dar nu si asta este scopul ei cred ca noi toți suntem imbecili ……..vor sa ne diminueze
      Cu asta se hrănesc cei ce ne conduc cu panică cu frica teroare in populație ăștia sunt masoni reptilieni cum vreti sa ii numiți daca nu vroiau răspândirea nu se mai circula nicăieri de la primul caz doar ca americanii sunt foarte perversi si unde au aruncat virusul e acolo unde de mii de ani ei se hrănesc cu astfel de vietăți și nu au avut nici pe dracu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!