CORONAVIRUS

ALERTĂ: Cazuri noi de infectare cu coronavirus, la Buzău!

Creștere alarmantă a numărului cazurilor de infectare cu Covid-19. De la ultima raportare a autorităților, noi cazuri au fost confirmate în municipiul Buzău, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Prefectura Buzău sunsține însă ALTCEVA.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri confirmate cu Coronavirus la nivelul județului Buzău a ajuns la 53, și nu la 54, așa cum se arată în tabelul transmis de Grup în urmă cu o oră (vezi finalul articolului).

Asta înseamnă că Bucureștiul are o anumită situație, cu 54 de îmbolnăviri (48 ieri plus încă șase, azi), iar Buzăul raportează 53 de cazuri (48 ieri plus încă șase azi). De asemenea, cazul 48 de ieri, despre care se afirma că nu este din Buzău și că va fi scos din tabel, a rămas în dreptul județului nostru.

Cazurile 48 – 53: cinci minori cu vârste cuprinse între 11 luni și 17 ani și un adult în vârstă de 23 de ani. Persoanele fac parte din contacții cazului nr. 21 din Cartierul Poștă. Toți se aflau în izolare la domiciliu de la momentul confirmării cazului nr. 21. Pacienții sunt asimptomatici și au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.”, se arată în informarea de astăzi a Prefecturii.

Se pare că persoanele infectate provind din cartierele Poștă și Dorobanți, adică din zonele despre care publicația noastră a scris ieri ca fiind vizate de intervențiile SMURD.

Astăzi, Șansa News a publicat în exclusivitate informația potrivit căreia o mamă și copilul ei au fost ridicați de pe strada Gârlași și internați în spital, după ce au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Vom reveni cu date despre ultimii pacienți, care ridică cifra infectărilor la 54!

10. Buzău 54

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button