Știrile zilei

Alex a primit diagnosticul

Tânărul rănit în cumplitul accident produs pe 17 iunie la Cioranca este în continuare în stare critică la Spitalul Floreasca din București. Alexandru nu poate fi operat și se află în comă indusă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate. 

Ziele trecute, Alexandru Necula a primit diagnosticul, care a căzut ca un tăsnet peste familie și apropiați: accident rutier, politraumatism ISS 12,traumatism craniocerebral cu plagă contuză fronto-temporală stângă, contuzie coloană toracală, traumatism toracic-pseudoanevrism de istm aortic, minim pneumotorax apical stâng, traumatism abdominal cu contuzie de pol inferior splenic gr.2 – capsula indemna, traumatism bazin, fractură aripă sacrata stânga fără deplasare, fractură coccis, fractură luxatie transolecraniana anterioară de cot stâng.

Medicii nu îl pot opera pe tânărul în vârstă de 23 de ani din cauza anevrismului aortic care trebuie mai întâi să se remită.

Între timp, campania demarată pentru sprijinirea financiară a familiei lui Alexandru a adunat aproape 4000 de euro. Speranțele unei mame singure se îndreaptă însă acum doar spre Dumnezeu, iar tot ceea ce contează pentru rude este ca băiatul să își revină.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.