Știrile zilei

Alex PICASE examenul

Au trecut deja cinci zile de când nimeni nu știe nimic de Alex Roberto Băbuș, tânărul de 20 de ani dispărut de acasă în dimineața zilei de joi, 4 iulie. Poliția l-a dat pe tânăr în consemn, însă familia este nemulțumită de faptul că oamenii legii nu se implică mai mult.

În urmă cu câțiva ani, părinții lui Alex s-au despărțit. Băiatul terminase școala profesională și a decis să plece în Germania pentru a locui cu tatăl său. De curând se întorsese în țară pentru a susține examenul de obținere a permisului auto.

Băiatul nu și-a anunțat mama că sosește în țară, mai ales că rupsese orice relație cu aceasta în urmă cu doi ani. Joi, spune mama tânărului, Alex a susținut proba teoretică a examenului de obținere a permisului auto. A picat cu 17 puncte, moment în care firul evenimentelor se întrerupe brusc. Tânărul și-a închis telefonul mobil, iar de atunci este de negăsit.

Îngrijorat, tatăl – care rămăsese în Germania – s-a întors a doua zi în țară pentru a-și căuta fiul. De atunci au trecut deja cinci zile și nimeni nu știe nimic de Alex.

Băiatul era de fel din Smeeni, dar locuia în comuna Pietroasele, la o prietenă de-a tatălui său. Potrivit spuselor mamei, el nu avea prieteni în țară sau o persoană la care să se ducă. Este pentru prima dată când tânărul dispare în acest mod, motiv pentru care familia este foarte îngrijorată.

Alex a fost văzut ultima dată sâmbătă, 06.07.2019, la cinematograful din Arena Mall Bacău. Acolo și-a uitat rucsacul cu dosarul de la școala de soferi.

Mama băiatului este nemulțumită de faptul că oamenii legii nu se implică mai mult în găsirea tânărului:

„Am sunat la Poliția Bacău și i-am rugat să îl caute, să facă ceva ca să-l găsească. Polițistul mi-a spus răstit la telefon: <Doamnă, are 20 de ani! Poate să-și poarte de grijă. Dacă vrea să vă sune, o să vă sună el>., a povestit cu ochii în lacrimi mama tânărului.

Persoanele care l-au văzut pe Alex sau care au informații despre locul în care s-ar afla tânărul sunt rugate să aunțe imediat cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la: 0766631609 (Dana, mama tânărului).

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close