Utile

AM AFLAT | VĂ INFORMĂM

Vremea se răceşte în această săptămână, anunţă ANM, precizând că temperaturile se vor încadra între 13 şi 21 de grade. Joi va fi cea mai rece zi din săptămână, cu temperaturi între 3 şi 13 grade Celsius, însă de vineri valorile vor creşte uşor, anunţă Mediafax.

În următoarele zile aşteptăm anumite modificări ale vremii mai ales prin prisma faptului că se răceşte la mijlocul săptămânii şi vom avea temperaturi spre cele normale sau uşor mai scăzute. De miercuri se răceşte vremea, apar şi ploile care vor cuprinde toată ţara, nu vor fi importante cantitativ. Miercuri şi joi vântul va sufla tare în cea mai mare parte a ţării. În zona montană vor fi precipitaţii mixte, la început, iar apoi predominant sub formă de ninsoare, dar nu vor fi cantităţi mari.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Meda Andrei, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

loading...

Începutul săptămânii ne aduce modificări mari în valorile termice. Luni şi marţi vom avea temperaturi maxime cuprinse între 13 şi 21 de grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Sudul ţării.

Noaptea vom avea între 3 şi 10 grade, cu valori mai scăzute în Estul Transilvaniei. Miercuri şi joi temperaturile se vor încadra între 8 şi 14 grade, joi fiind cele mai scăzute. Apoi, de vineri, vremea se ameliorează uşor, cresc temperaturile, iar precipitaţiile vor fi mai puţine.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5