Cu bâta-n baltă!Știrile zilei

Am dat cu bâta-n baltă!

Am dat cu bâta-n baltă și se cuvin scuze, public, reprezentanților Instituției Prefectului județului Buzău, pe care i-am acuzat, pe nedrept, că au blocat accesul IP-ului nostru pe site.

În realitate, nu avem acces pe niciun site al vreunei prefecturi din România și nici pe site-ul mamă, mai.gov.ro. Le-am scris celor de la Ministerul Afacerilor Interne, iar acum așteptăm o soluție.

Cert este că toate prefecturile din România folosesc site-uri de tipul:

  • https://bz.prefectura.mai.gov.ro/
  • https://vs.prefectura.mai.gov.ro/
  • https://is.prefectura.mai.gov.ro/ și așa mai departe.

Odată blocat IP-ul nostru pe site-ul mamă, adică mai.gov.ro, nu mai putem intra pe niciun alt site cu această extensie. Motivele sunt cunoscute doar de administratorii site-ului și abia așteptăm să le aflăm și noi.

În continuare accesul de pe rețeaua noastră WiFi este blocat.

Oricum ar fi, noi am dat cu bâta-n baltă!

Prezentăm scuze public reprezentanților Instituției Prefectului Buzău pentru materialul de ieri, în care le imputam situația apărută.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Il cunosc personal pe Ticlea de cativa ani si nu cred ca ar face asa ceva. Oricum e mare lucru sa recunosti cand gresesti…
    Pe de alta parte pe Bode nu il cunosc dar il vad capabil sa faca asa ceva(inteleg ca nu puteti accesa mai.guv.ro). Cu toate astea nu inteleg care ar fi motivul? L-ati deranjat si pe dansul cu ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button