Știrile zilei

Ambulanță cu pacient, impact cu un Cielo într-o intersecție din Buzău (foto)

Modificarea regimului de prioritate în intersecția Constituției-Prutului nu a pus capăt seriei de accidente produse aici. Sâmbătă după-amiază, o șoferiță a ajuns la spital după ce mașina ei a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune.

În eveniment au fost implicate un autoturism Cielo și o ambulanță SAJ, care transporta un pacient cu hipertensiune. Autoturismul condus de o buzoiancă de 30 de ani circula pe Constituției, dinspre Transilvaniei înspre Orizontului, în timp ce ambulanța venea de pe Prutului.

loading...

La un moment dat, povestește soțul femeii, mașina lor a fost lovită puternic în partea dreaptă de ambulanța al cărei șofer nu a oprit la stopul din intersecție. Același bărbat susține că salvarea nu avea pornite semnalele acustice, ci doar pe cele luminoase.

Autoturismul Cielo a fost proiectat într-un stâlp, iar apoi, într-un gard, șoferița lovindu-se la cap. Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul din Buzău, unde primește îngrijiri medicale.

Pacientul din ambulanța implicată în accident a fost și el preluat de un alt echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit și se află acum în afara oricărui pericol.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5