Știrile zilei

Ambulanță cu pacient, impact cu un Cielo într-o intersecție din Buzău (foto)

Modificarea regimului de prioritate în intersecția Constituției-Prutului nu a pus capăt seriei de accidente produse aici. Sâmbătă după-amiază, o șoferiță a ajuns la spital după ce mașina ei a fost lovită de o ambulanță aflată în misiune.

În eveniment au fost implicate un autoturism Cielo și o ambulanță SAJ, care transporta un pacient cu hipertensiune. Autoturismul condus de o buzoiancă de 30 de ani circula pe Constituției, dinspre Transilvaniei înspre Orizontului, în timp ce ambulanța venea de pe Prutului.

La un moment dat, povestește soțul femeii, mașina lor a fost lovită puternic în partea dreaptă de ambulanța al cărei șofer nu a oprit la stopul din intersecție. Același bărbat susține că salvarea nu avea pornite semnalele acustice, ci doar pe cele luminoase.

Autoturismul Cielo a fost proiectat într-un stâlp, iar apoi, într-un gard, șoferița lovindu-se la cap. Ea a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul din Buzău, unde primește îngrijiri medicale.

Pacientul din ambulanța implicată în accident a fost și el preluat de un alt echipaj SAJ, care l-a transportat la spital. Din fericire, bărbatul nu a fost rănit și se află acum în afara oricărui pericol.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close