Politică Știrile zilei

Amenințat că va fi dat afară, după ce și-a „trădat” colegii

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Mișcarea Populară, a anunțat președintele formațiunii Eugen Tomac, după ce deputatul a votat pentru modificările aduse Codului de Procedură Penală.

[highlight]„Voi propune la primul Consiliul Executiv Național înlocuirea domnului deputat Mocanu din funcția de presedinte al PMP Buzău, precum și excluderea din partid la primul Colegiu Național. PMP este categoric împotriva modificărilor făcute de PSD, ALDE și UDMR la codurile de procedură penală. Pentru că a votat ieri alături de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alături de cei care calcă în picioare democrația parlamentară și își fac legi după bunul plac.”[/highlight], a delarat, Eugen Tomac, președintele PMP, potrivit evz.ro.

Deputatul Mocanu, care a mai făcut parte din PSD și PSRo, s-ar afla în tratative cu ALDE, zvon infirmat cu vehemență de către parlamentarul buzoian, care susține că încă face parte din actuala conducere a PMP.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Tolomacul cu limba lată se crede liderul partidului Nașa Doma Rasia nu căprarul unui grupuscul de pâmpiți care în câteva luni, până la finele anului, nu va mai da afară pe nimeni fiindcă nu va mai avea de unde. De ce crede el că a părăsit piratul dement corabia slugoilor?!