Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Anchetă penală, în cazul dispariției Teodorei

Polițiștii buzoieni au deschis un dosar de cercetare penală în cazul tinerei de 18 ani, din Pietroasele, dispărute fără urmă după ce și-ar fi vizitat o prietenă din municipiul Buzău.

Teodora Iamandei are 18 ani și este elevă la Liceul Pedagogic din Buzău. Joi a plecat de acasă pentru a merge la meditație la matematică, la o profesoară din Buzău. Orele au trecut, iar Teodora nu a mai revenit la domiciliu.

Ultima oară când Teodora și-a contactat părinții a fost pentru a le spune că merge să își viziteze o cunoștință din municipiul Buzău. La scurt timp, telefonul său s-a închis, iar fata este de negăsit.

AȚI VĂZUT-O?

Polițiștii buzoieni caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din Pietroasele, care ar fi plecat voluntar de acasă la data de 14 aprilie 2021. Poliţiștii au fost sesizați în ziua de 16 aprilie a.c., cu privire la faptul că numita IAMANDEI IOANA TEODORA a plecat de acasă pe raza municipiului Buzău și nu a mai revenit până în prezent.

Ultima convorbire telefonică a părinților cu persoana dispărută a fost în ziua părăsirii domiciliului, în jurul orei 16.00, când tânăra a menționat părinților că intenționează să meargă în vizită la o cunoștință din municipiul Buzău.

Semnalmente: înălțime 1,78 metri, greutate 80 kg, ochi căprui, păr lung șaten, fără semne particulare. Ultima dată a fost văzută purtând o geacă de culoare roz cu glugă gri, blugi de culoare albastră, adidași negri. Avea asupra sa un rucsac de culoare grena.

Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button