Știrile zilei

Andreea s-a stins după o lungă suferință | Avea doar 15 ani

A murit Andreea Gresoiu, adolescenta în vârstă de 15 ani, din Șarânga, intoxicată cu monoxid de carbon provenit de la un boiler defect, în seara zilei de 26 ianuarie. Fata se afla în comă profundă la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Trei săptămâni a durat chinul Andreei, o copilă cuminte, din localitatea buzoiană Șarânga, internată în comă la spitalul din Buzău, după ce a fost găsită de rude căzută baie. Adolescenta intrase să facă un duș, dar s-ar fi intoxicat cu gazele provenite de la un instant defect.

La scurt timp, trei ambulanțe au plecat de la Buzău spre locul indicat în apelul la 112. Medicul de pe salvare ar fi constatat că fata era într-o stare de semiconștiență, însă, până la Buzău, inima i s-a oprit de mai multe ori. Medicii au reușit să o resusciteze de fiecare dată, însă pacienta a intrat într-o comă profundă. Din acel moment, Andreea nu a mai putut respira fără ajutorul aparatelor.

Rudele și medicii nu au precupețit niciun efort pentru a o salva pe fată. Grație implicării șefului SMURD, dr. Raed Arafat, la Spitalul Județean Buzău a fost trimisă, de la Constanța, autospeciala pentru tratamente hiperbarice, care să o preia pe tânără și să o transporte la un spital din București.

Din păcate, starea gravă a pacientei nu a permis transportarea sa la o unitate medicală din capitală. Ieri, la trei săptămâni de la internarea sa, Andreea s-a stins pe secția de terapie intensivă a spitalului din Buzău.

Moartea fetei a căzut ca un trăsnet peste comunitatea din Șarânga. Rudele nu mai au lacrimi să plângă, în timp ce cunoscuții își strigă durerea pe Facebook, prin mesaje postate pe contul fetei:

„S-a stins un suflet nevinovat si tanar….un copil frumos si vesel….Dumnezeu te a iubit si te-a luat inger scump…te vom pastra mereu in inimile noastre sfasiate de durere..Dumnezeu sa te ierte scumpa mea nepotica!” – Cornelia G.

„Nuu iubita mea ???Doamnee de ce doamne???Condoleanțe, Dumnezeu să te ierte suflet bun !? ???? Am sperat până în ultima clipă să vii acasă dar nu așa..Nu trebuia să fie deloc așa ? – Andreea Cătălina

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close