Știrile zilei

Angajatul unei pizzerii din Buzău a fost arestat

Un buzoian de 21 de ani, șofer la o pizzerie de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, a ajuns în arest după ce a furat caseta de valori a societății, cu o importantă sumă de bani înăuntru.

Fapta ar fi avut loc săptămâna trecută, atunci când tânărul a reușit să fenteze camerele de supraveghere ale pizzeriei și să se strecoare înăuntru. N-a putut păcăli însă și vigilența colegilor, care au luat pe cont propriu o anchetă și au stabilit, cu ajutorul camerelor de supraveghere din zona pizzeriei, că tânărul este făptașul.

Pus în fața probelor evidente, băiatul a recunoscut că a luat banii. Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, l-au reţinut pe principalul bănuit de comiterea furtului, iar astăzi urmează să se decidă dacă acesta va ajunge în arest preventiv.

„În noaptea de 16/17 octombrie, buzoianul ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale, aflată pe raza municipiului Buzău, prin forțarea unei ferestre și ar fi sustras o sumă de bani. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 7000 de lei.

Față de bănuit a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, iar polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, în baza probatoriului administrat, va fi prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button