AnunțuriȘtirile zilei

Anunț al Primăriei Buzău, privind Planul Urbanistic Zonal pentru Tarlaua 19

În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU a demarat etapa privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru „P.U.Z. TARLAUA 19 (ZONIFICARE FUNCȚIONALĂ ÎN ZONA DE N-V A MUNICIPIULUI BUZĂU, CU FUNCȚIUNEA DE LOCUINȚE, CONSTRUCȚII ADMINISTRATIVE, CONSTRUCȚII COMERCIALE, ALTE CATEGORII INSTITUȚII PUBLICE SAU SERVICII)“ în intravilanul mun. Buzău, tarlaua 19.
Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro > secţiunea Urbanism > Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Buzău, Piaţa Daciei, nr. 1) sau on-line ([email protected]), până la data de 07.08.2022.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 08.08.2022 – 23.08.2022.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. „În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal…”
    Sincer, la putina scoala facuta de mine, nu inteleg. Cetatenii sa fie implicati in procesul de informare publica? Adica cetatenii sa faca informarea publica? Sau lipsesc pe acolo niste virgule?
    Oameni buni, ce fel de scoala ati facut voi?
    Am mai zis si risc repetitia: ANALFABETILOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: