Anunțuri

Anunț al Primăriei Buzău privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru „P.U.Z. ÎN VEDEREA PUNERII ÎN VALOARE A PEISAJULUI CULTURAL, NATURAL, CONSTRUIT ȘI PROTEJAREA ARHITECTURAL-URBANISTICĂ A ZONEI ADICENTE GRAJDURILOR FOSTEI HERGHELII MARGHILOMAN, MUN. BUZĂU“

Stimaţi cetăţeni,

            În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU a demarat etapa privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru „P.U.Z. ÎN VEDEREA PUNERII ÎN VALOARE A PEISAJULUI CULTURAL, NATURAL, CONSTRUIT ȘI PROTEJAREA ARHITECTURAL-URBANISTICĂ A ZONEI ADICENTE GRAJDURILOR FOSTEI HERGHELII MARGHILOMAN, MUN. BUZĂU“ în intravilanul mun. Buzău, str. Plantelor, nr. 8B.

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro > secţiunea Urbanism > Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

            Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Buzău, Piaţa Daciei, nr. 1) sau on-line ([email protected]), până la data de 07.08.2022.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 08.08.2022 – 23.08.2022.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Imi place parcul ala presupus englezesc. Daca si astea ies precum vila, reconstruita de mici dorei, e jale. Din nefericire nu exista o directie de urmat, un plan. Ei fac si atat, apoi dau bani lunar la unu si la altu ca sa culturalizeze la norma, poporul. Omul ala, Marghiloman, a construit pentru nevoile lui din vreme, ce sa faci cu aceleasi acareturi daca doar le expui sau le pui in valoare PROST? Si vrea dezbatere publica. Cu cine sa dezbati din primaria aia plina de „specialisti” anonimi??? Singura cladire erecta din zona ei vor sa arunce cu sute de mii de euro in ea si sa o transforme intr-o bazaconie. Nu l-a potolit succesul de la iazu morii si nici locomotiva cu care nu se pozeaza nimeni (pusa sa ia fata cladirii, macar sa fi fost un landmark pentru oras, dar nu e), pe Toma. Mai aflam, dupa 6 ani, ca ne-am si imputinat in minunatul nostru oras deschis. Eu cred ca ceva nu e bine undeva…
    Cica grajdurile -s pentru ponei, ca iese un fel de gradina zoologica in mini-mini-miniatura, si copii se vor plimba calare iar altii se vor uita in samanata de rosie si vor invata nu stiu ce. Ce sa inteleaga pseudo-inginerulul, pseudo-industriasul si psedo-politicianul asta, cand el e nervos ca de ce nu-l glorifica lumea, ca cica totusi el face domle (numai prostii, bolocanisme, aiurea si cand nu trebuie). Cu alde Apostu si vicesa userista e si greu, totusi.
    stOp tOma!

  2. Domeniul Marghiloman a devenit in ultimii ani un loc unde se duc, dubios , multi bani publici , mai ales prin asa zisele actiuni culturale prin Fundatia Marghiloman ( implicata si in organizarea Eurovision ) in conditiile in care 2 ani nu s-au mai organizat Toamna buzoiana, Dragaica etc unde erau invitati mai toti artisti din Romania ; ar trebui sa cerceteze DNA ce se intimpla acolo mai ales ca se anunta noi investitii aiurea , foarte dubioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: