Știrile zilei

ANUNȚ: Când se va muta Primăria în clădirea de la Bazar

Începând de la jumătatea anului viitor, buzoienii ar urma să meargă la Primărie în alt loc decât cel cunoscut, iar asta după ce noul sediu de la Bazar va fi dat în folosință. 

Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma, care își dorește să mute aproape întreaga activitate a Primăriei în noul complex ce se a vrea a fi un mall de servicii. Numeroase servicii ale instituției din Palatul Comunal se vor muta aici, în timp ce iconicul edificiu va fi restaurat și inclus în circuitul turistic.

Pentru ca lucrările de reabilitare a Palatului Comunal să înceapă este nevoie ca personalul Primăriei să se mute în noul sediu de la Bazar. Aici, firma CONCAS lucrează fără întrerupere și promite să predea beneficiarului un complex arhitectural demn de un sediu de instituție atât de importantă.

Lucrările au avansat atât de greu deoarece la Bazar nu doar s-a reabilitat și recompartimentat vechea clădire, care datează de la 1900, ci s-a și construit una nouă, pe colțul dinspre intersecție, în care ar urma să-și aibă biroul chiar primarul Constantin Toma.

De anul viitor, cetăţenii municipiului Buzău îşi vor putea achita facturile sau vor putea discuta cu funcționari ai Primăriei în cadrul „mall-ului de servicii” ce va funcționa aici. „A doua Primărie”, așa cum o numește edilul Constantin Toma, va dispune de un ghişeu special, tocmai pentru ca buzoienii să nu mai facă multe drumuri.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: