Anunțuri

ANUNŢ CONSULTARE SI DEZBATERE PUBLICĂ a Proiectului de hotărâre privind aprobarea modificarii Regulamentului de Organizare si Functionare al Muzeului Municipal „Octavian Mosescu” Ramnicu Sarat

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta publica initiativa Primarului Municipiului Ramnicu Sarat, domnul Cîrjan Sorin-Valentin, referitoare la elaborarea Proiectului de hotarare privind aprobarea modificarii Regulamentului de Organizare si Functionare al Muzeului Municipal „Octavian Mosescu” Ramnicu Sarat  si organizarea consultarii/dezbaterii publice pentru proiectul propus, in data de 21.09.2022, ora 1300, la sediul Primariei Municipiului Ramnicu Sarat-Sala de Consiliu.

In conformitate cu stipulatiile art. 7 alin. (10) din Legea nr. 52/2003, modalitatea de colectare a recomandarilor, modalitatea de inscriere si luare a cuvantului, in timpul desfasurarii sedintei de dezbatere publica se va face in ordinea sosirii, conform listei intocmite in prealabil, in acest sens, prin intermediul Birou Informare si Relatii Publice. Fiecare persoana are posibilitatea de a-si exprima punctul de vedere in timp rezonabil.

Participantii la dezbaterea publica care se inscriu la cuvant isi vor sustine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotarare ce face obiectul prezentului anunt. In cadrul dezbaterii nu se vor lua in considerare propunerile, sugestiile si opiniile care nu se circumscriu proiectului de hotarare adus spre consultare/dezbatere publica.

Textul complet al proiectului de hotarare insotit de Referatul de aprobare al Primarului Municipiului Ramnicu Sarat si Raportul de specialitate al structurii de specialitate, va fi afisat la sediul Primariei Municipiului Ramnicu Sarat si pe pagina web www.primariermsarat.ro.

In considerarea art. 7 alin. (1) din Legea nr. 52/2003, teza finala, persoanele interesate pot solicita in scris printr-o cerere adresata in acest sens, Compartimentului Registratura din cadrul Primariei Municipiului Ramnicu Sarat, transmiterea documentatiei care face obiectul prezentului anunt.

Raportat la prevederile art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003, eventualele propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotarare, exprimate in scris, continand numele, prenumele, domiciliul si numarul de telefon al semnatarului, se vor depune la Compartimentul Registratura din cadrul Primariei Municipiului Ramnicu Sarat, in timpul programului de lucru sau prin e-mail la adresa [email protected], pana la data de 27.09.2022, ora 14.

Va multumim pentru interes si va asteptam in sala de Consiliu a Primariei Municipiului Ramnicu Sarat, in ziua de 21.09.2022, ora 1300.

Primar,

 Cîrjan Sorin Valentin

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!