CORONAVIRUS

ANUNȚ despre patinoarul de la Buzău | Ce se întâmplă anul acesta

Municipalitatea este în toiul procedurilor de licitație pentru achiziția serviciilor ce vor asigura atmosfera de sărbătoare în luna decembrie. Primarul Constantin Toma a precizat, pentru „Reporter Buzoian”, că patinoarul mobil va fi adus din nou în Piața Daciei, cu mențiunea că anul acesta va fi ceva mai mare.

Începutul lunii cadourilor va găsi Buzău pregătit de sărbătoare. Pe 1 decembrie, după manifestațiile prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, edilii își propun să deschidă Târgul de Crăciun din Piața Daciei și să dea startul distracției la pationarul mobil din același loc:

„Vom aduce din nou patinoarul mobil, mai ales că anul trecut a fost foarte bine primit de buzoieni. Anul acesta va fi ceva mai mare pentru că ne dorim să asigurăm accesul cât mai multor utilizatori pe gheață. Totodată, Piața Daciei va găzdui târgul de sărbători din perioada 1-24 decembrie, astfel încât –  sperăm noi – să creăm un centru mult mai frumos decât cel decât anul trecut.”, a declarat primarul Constantin Toma.

Patinoarul este produs și deținut de o firmă austriacă, însă este administrat de o societate din Bacău. El va avea peste 600 de metri pătrați și va putea primi pe gheață aproape 200 de persoane într-o serie de 60 de minute. Primăria ține ca toți buzoienii – indiferent de vârstă – să aibă acces gratuit pe gheață, grupurile organizate de elevi urmând să primească, tot gratuit, și patinele.

Patinoarul va fi amplasat în zona tarabelor cu cărți, urmând ca cealaltă jumătate a Pieței Dacia să fie ocupată de târgul de Crăciun. Buzoienii vor avea și posibilitatea să-și cumpere un ceai cald de la agenții comerciali instalați în proximitatea patinoarului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button