EducaţieȘtirile zilei

Anunț IMPORTANT de la Palatul Copiilor Buzău

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, la sediul Palatul Copiilor Buzău din bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20 va avea loc festivitatea de deschidere a noului an școlar. Cu această ocazie, elevii se vor putea consulta oferta educațională, se vor putea înscrie la diferitele cercuri și îi vor cunoaște pe profesorii coordonatori.

ANUNȚ FOARTE IMPORTANT!

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, la ora 10.00, la sediul central al Palatului Copiilor Buzău, din bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 20, va avea loc Festivitatea de deschidere a anului școlar în instituția noastră de învățământ. Cu acest prilej, veți avea posibilitatea să vă înscrieți la cercurile noastre – cei care nu ați făcut-o deja – să faceți cunoștință cu profesorii coordonatori de cerc și cu o parte dintre elevii noștri performanți. VĂ INVITĂM CU MARE DRAG SĂ PARTICIPAȚI LA ACEST EVENIMENT! VĂ MULȚUMIM!”, a transmis directorul instituției, prof. dr. Veronica TRANDAFIR.

Alături de scoală, activitățile desfășurate de Palatul Copiilor contribuie la formarea deprinderilor și la modelarea caracterelor, având un rol important în identificarea și stimularea potențialului creativ al elevilor. Participarea la cursurile de dans poplar și dans modern, canto popular și canto clasic, cultură și civilizație engleză, oratorie și dezbatere, teatru, jurnalism, informatică, artă decorativă, șah, aeromodele, tenis, karting, electrotehnică și altele contribuie adesea decisiv la trasarea unor direcții de realizare profesionala și umana a celor mici.

Și anul acesta, Palatul Copiilor Buzău rămâne fidel misiunii sale de a susține o educație în schimbare, durabilă, orientată spre valori democratice și umaniste, care oferă fiecărui copil, tânăr și cadru didactic șansa de a-și atinge propria excelență, într-un mediu stimulativ, creativ și rezilient, pentru a se orienta spre împlinirea în viața privată și publică, devenind cetățean european activ, într-o societate a cunoașterii, incluzivă, competitivă și dinamică.

Elevii se pot înscrie la cercuri până pe data de 30 septembrie, participarea la cursuri fiind gratuită. Oferta educațională a Palatului Copiilor poate fi consultată și aici.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button