Știrile zilei

Anunț IMPORTANT pentru buzoienii care au morminte la cimitirul de la Fabrica de Bere

Zeci de persoane riscă să piardă posesia asupra locurilor de veci din Cimitirul „Cuvioasa Parascheva” („Bere”), din cauza faptului că nu le îngrijesc. Peste multe morminte s-a așternut uitarea și au crescut mărăcini.Cimitir BERE
Printr-un anunț public, administrația cimitirului îi informează pe buzoienii care și-au abandonat locurile de veci că intenționează să concesioneze mormintele altor persoane, dacă nu clarifică situația lor până la sfârșitul lunii aprilie. Reprezentanții cimitirului au încercat în nenumărate rânduri să îi contacteze pe proprietari, însă de fiecare dată, nu au primit niciun răspuns din partea acestora.
Acum, pentru că vor să amenajeze alei betonate și să realizeze igienizarea întregului cimitir, administratorii au publicat o listă cu proprietarii care nu își îngrijesc mormintele, reiterând, totodată, invitația de a clarifica situația asupra locurilor de veci.
Relații suplimentare se pot obține la parohia „Cuvioasa Parascheva” din Buzău, strada Oltului, nr. 42 sau la numărul de telefon 0752. 012. 058 (Pr. Sava Marian).
Consultă AICI lista persoanelor care își pot pierde locurile de veci!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. E mai simplu sa incinerezi mortii. Cimitirele sunt doar o afacere a bisericii. Eu personal as dori sa fiu incinerat si cenusa mea sa fie aruncata in mare. Nu sa devin o povara pentru urmasi ca sa faca afaceri cu biserica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: