Anunțuri

Anunț public al Primăriei municipiului Buzău: „U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU, anunţă publicul interesat…”

„U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU, anunţă publicul interesat asupra deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău de încadrare a PUZ –„TARLAUA 19 (Zonificare functionala in zona de N-V a municipiului Buzau, cu functionarea de locuinte, constructii administrative, constructii comerciale, alte categorii institutii publice sau servicii)”, cu amplasamentul în Tarlaua 19, N.C. 60930 si N.C. 60926, judeţul Buzău, fără evaluare de mediu şi fără evaluare adecvată, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, titular U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU.

Motivele care au stat la baza luării acestei decizii au fost:  în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 şi luând în considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potenţiale prevăzute în Anexa 1 a aceluiaşi act normativ, planul nu ridică probleme din punct de vedere al protecţiei mediului asupra factorilor de mediu şi nu prezintă efecte probabile asupra zonei;  Observaţiile publicului se vor primi în scris la sediul A.P.M. Buzău, str. Sfantul Sava de la Buzau, nr. 3, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului”.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

 1. Dacă puneau și o hartă…
  Tarlaua 19 nu e în N-E, lângă parcul Tineretului, între zona inundabilă a orașului și fosta groapă de gunoi viitor parc (teren super-stabil, e clar)? În N-V parcă e spre Vernești – pe busolă, unde se chinuie să le ducă la botul calului utilități pe moca primăria dezvoltatorilor secreți, acoperind lucrarea sub o școală de fotbal propusă de noi (asociația județeană de inutilitate sportivă sau așa ceva) și acceptată de către FRF, sanchi!, vis-a-vis de depozitul Ursus.
  Meșcheresc băieții, nu stau o clipă și bravo lor și cui îi pasă?

 2. Am informații false că banii europeni pentru proiectul ”Unirii” vor fi rechemați în conturi iar buzoienii vor plăti de la bugetul propriu infatuarea centaurului. Dacă se adeverește, mă voi contracandida cu toma la anul, din partea propriului partid, iar ca-n legendă, răul va fi supurat și aruncat dimpreună cu tifoanele acoperitoare, la gunoi. Ce ar urma după epoca lui toma? Poate câțiva șomeri de lux și multe neamuri debusolate la început, dar cu grije le găsim la toți un loc de măturător destoinic de străzi, cum să nu?!? Păi stă orașul în ei, cetățeni?!? Nu vă e rușine că v-au dat lecții de civism niște copii, pe frontispiciul unei instituții de forță, deși au greșit locația dar rămâne îmbucurătoare acțiunea?
  Vorba bețivului propriu-demonstrat, ”Toma, nici nu știi cât de mic începi să fii!”, bafta ta fiind că buzoieni-s je m’en fiche-uriști. Dar până când și unde merge cu harneala nici proverbul nu e foarte explicit.
  Îl provoc la competiție internă în partid, pe modelul democratic nord-american, dar îl anunț că sunt membru cotizant din 98 și memoria prea proaspătă! Despre diferența de inteligență nici nu se merită consumate cuvinte, poate cel mult niște onopatopee și o banană, ca să avem totuși un dialog, chiar dacă mimat.
  Alternativa ar fi probabil Avrămescu, supranumit și Doamneferește!
  Asta da, ar fi ceva special și unic cred eu că la nivel măcar continental, și atunci l-am retrage pe toma cu o plachetă unică, că tot îi place cu carpete, diplome, titluri și denumiri. Pe scurt, adjective, dar să nu-l insultăm cu necunoscute!
  P.s. Salariul i l-as dona avocatului, din partea primăriei, pe care aș constitui-o parte în multe procese cel puțin civile, pentru că mănânc puțin și iubesc pe gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button