Anunțuri

ANUNT PUBLIC: În  atenția Asociațiilor de proprietari și proprietarilor de locuințe individuale

Subiect:  Identificarea și inventarierea construcțiilor cu destinația de locuință care prezintă niveluri insuficiente de protecție la acțiuni seismice

Municipiul Buzău a demarat un proces de identificare și inventariere a construcțiilor cu destinație de locuință care prezintă niveluri insuficiente de protecție la acțiuni seismice.

În conformitate cu Legea nr. 233/ 31.07.2018 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 20/1994 privind măsurile pentru reducerea riscului seismic al construcțiilor existente, proprietarii construcțiilor, persoane fizice sau juridice sunt obligați să ia măsurile prevăzute de lege pentru reducerea  riscului seismic al construcțiilor.

În acest sens vă rugăm să ne informați pănâ la data de 15.04.2020, dacă constatați la clădirea/ clădirile din proprietate/administrare, degradări sau avarieri care ar putea pune în pericol stabilitatea structurală a acestora și care ar putea face obiectul unui risc seismic.

Vă rugăm să  includeți în informare, anul punerii în funcțiune a clădirii/clădirilor/ blocurilor, precum și regimul de înălțime.

Informațiile vor fi transmise în scris către Primăria Municipiului Buzău, în atenția Arhitectului Șef.

Constantin Toma

Primarul Municipiului Buzău

12.03.2020

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button