Anunțuri

Anunț public | Planul Urbanistic Zonal

ANUNŢ  PUBLIC

Stimaţi cetăţeni,

În vederea implicării publicului în etapa elaborării unui Plan Urbanistic Zonal, vă aducem la cunoştinţă că U.A.T. MUNICIPIUL BUZĂU cu sediul în mun. Buzău, Piața Daciei, nr. 1 a demarat informarea publicului cu privire la etapa de elaborare a propunerilor Planului Urbanistic Zonal pentru „ANSAMBLU REZIDENȚIAL – ZONIFICARE FUNCȚIONALĂ ȘI REGLEMENTARE SPECIFICĂ A SUPRAFEȚEI DE TEREN DE 43.2 HA (ETAPA 2) DIN TARALAUA 33, ADIACENTĂ PARCULUI TINERETULUI ÎN VEDEREA PUNERII ÎN VALOARE A ZONEI DE N-E A MUNICIPIULUI BUZĂU, JUDEȚUL BUZĂU“ pentru tarlaua 33 situată în intravilanul mun. Buzău.

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro, secţiunea Urbanism – Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.

Publicul este invitat la dezbaterea privind etapa de elaborare a propunerilor P.U.Z. ce va avea loc în data de 19.12.2022, ora 13:00, la sediul Primăriei Mun. Buzău, sala nr. 13.

Propunerile / observatiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Mun. Buzău, Piaţa. Daciei, nr. 1) sau on-line ([email protected]), până la data de 01.01.2023.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 02.01.2023 – 16.01.2023.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button