Anunțuri

ANUNȚ PUBLIC: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 41/14.03.2023 pentru aprobarea PLAN URBANISTIC DE DETALIU  “AUTORIZARE DEMOLARE NC 72594-C1 ȘI NC 72594-C2, CONSTRUIRE  CABINET ȘI FARMACIE VETERINARĂ, SEDIU SOCIETATE, LOCUINȚĂ DE SERVICIU ȘI ANEXE  ÎN REGIM  DE ÎNĂLȚIME P+E ȘI IMPREJMUIRE”

ANUNȚ PUBLIC

Astăzi, 14.03.2023, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 41/14.03.2023 pentru aprobarea PLAN URBANISTIC DE DETALIU  “AUTORIZARE DEMOLARE NC 72594-C1 ȘI NC 72594-C2, CONSTRUIRE  CABINET ȘI FARMACIE VETERINARĂ, SEDIU SOCIETATE, LOCUINȚĂ DE SERVICIU ȘI ANEXE  ÎN REGIM  DE ÎNĂLȚIME P+E ȘI IMPREJMUIRE”.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:

– referatul de aprobare al primarului municipiului Buzău.

– raportul de specialitate al Arhitectului Șef.

– proiectul de hotărâre și documentația aferentă.

Documentația poate fi consultată:

  • pe pagina de internet a instituţiei, la primariabuzau.ro .
  • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 18.04.2023, ora 10:00:

  • ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected];
  • prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
  • la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

   Constantin Toma

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button