Anunțuri Știrile zilei

ANUNȚ PUBLIC: Sunteți de acord?

Buzoienii sunt invitați să își exprime opinia referitoare la taxele propuse de Primărie pentru intrarea cu mașina în Parcul Crâng. Vicepimarul Ionuț Apostu le-a lansat buzoienilor provocarea de a-și spune punctul de vedere vedere vizavi de taxele ce urmează a fi plătite din 2019:

Părerea dumneavoastră contează!!!! Au fost publicate în dezbatere publică taxele de acces în Parcul Crâng pentru anul 2019:
Taxele stabilite prin Hotărârea nr. 25/1996 pentru limitarea accesului cu autovehicule în parcul Crâng, cu modificările ulterioare: 
* a). pentru accesul cu autovehicule proprietatea: persoanelor fizice si a persoanelor juridice:
- fiecare acces – 20 lei/acces
- abonament – 300 lei/lună 
* b). pentru accesul cu autovehiculele în vederea aprovizionării unităţilor de alimentaţie publică existente în parcul Crâng, fiecare societate de aprovizionare:- 300 lei/lună 
Așteptăm cu interes părerile buzoienilor până la ședința Consiliului Local Municipal din luna decembrie. 
Intenția municipalității este de a proteja Crângul de poluarea auto, de a trata așa cum se cuvine o arie protejată fără a aduce vreun prejudiciu activităților economice sau persoanelor care se află în imposibilitatea de a ajunge în Crâng fără un autoturism! 
PS Vă invit și vă aștept la dezbaterea publică din 7 decembrie.”, a scris vicele Apostu pe Facebook.

De asemenea, Primăria Municipiului Buzău informează că noile taxe și impozite aferente anului 2019 vor fi dezbătute în cadrul ședinței ordinare a CLM care va avea loc la data de 07.12.2018 în sala de ședințe Nicu Constantinescu, din cadrul Palatului Comunal.

Propunerile,sugestiile sau opiniile privitoare la acest proiect de hotărâre pot fi depuse lasediul Primăriei Municipiului Buzău, la ghișeul unic, până cel târziu 08 decembrie 2018, la responsabilul pentru relația cu societatea civilă, Petronela Jipa.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • Problema nu este cea a taxelor,ci faptul ca intr.un parc simbol al acestui oras,care arata de la o vreme cao groapa de gunoi,au autorizatie de functionare aceste carciumi mizerabile.

  • Cum vor fi folosiți banii care se strâng din taxe? Ar trebui folosiți tot pentru parc ( curățenie,lac curat, alei asfaltate,locuri de joacă curate, banci si inca multe altele).

Statistici T5