Utile

ANUNȚ: Ultimele locuri la cursul organizat în Buzău!

Vrei sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasã de frumos? De aproape 12 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate. Cursul de Machiaj se adreseazã atât celor ce doresc sã obţinã o competenţã nouã şi sã activeze într-un domeniu de maxim interes astãzi, dar şi celor care cautã în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului vã vor oferi suport şi vã vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vã la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

În cadrul acestui curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: machiajul de corecţie a feţei, machiaj Pin Up, machiaj de searã, machiaj de mireasã, machiaj realizat cu tehnica creionului dar şi lucrul cu pigmenţii, multi color blending, precum şi multe altele.

Şi pentru cã suntem la ceas aniversar, considerãm că nimic nu este mai potrivit decât un semn al gratitudinii noastre pentru TINE, cel care ne treci pragul, și anume 10% REDUCERE pentru plata integralã a cursului şi 5% REDUCERE pentru plata în rate a cursului selectat pentru orice înscrieri efectuate în perioada 02.06.2020 – 30.06.2020

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm, AFFECT COSMETICS, detalii pe www.topglamorous.ro. De asemenea, orice înscriere cu plata integrală în luna decembrie intră în tombolă putând fi premiată cu un set profesionist de pensule makeup.

Pentru detalii vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult Buzãu – birouri înscrieri – Buzãu, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

 

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţarâ, cât şi în strãinãtate. LOCURILE SUNT LIMITATE !!!

Desigur puteţi parcurge acest curs împreunã cu celelalte cursuri organizate de Profesional New Consult Beauty Academy:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button