Utile

Cum va fi vremea în zilele următoare | ANUNȚUL meteorologilor

Vremea va fi instabilă la începutul acestei veri, cu temperaturi de 32 de grade și ploi cu descărcări electrice.[divider]

Pentru următoarele două săptămâni, meteorologii estimează o vreme în general caldă şi temperaturi normale pentru această perioadă, deşi vor exista câteva intervale în care probabilitatea de ploi sub formă de aversă va fi mai mare, relevă prognoza de specialitate publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Muntenia, în primele trei zile din interval, temperaturile maxime vor marca o creştere până la valoarea medie de 31 de grade, după care aceasta va scădea până la 26 de grade în data de 7 iunie, urmând a urca spre 32 de grade, pe 9 iunie.

Între 10 şi 17 iunie, temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul valorii de 29 de grade. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative de la o zi la alta pe parcursul celor două săptămâni, urmând a fi apropiate de media de 16 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor, în general slabe cantitativ, dar însoţite de descărcări electrice şi local de intensificări ale vântului va fi mai ridicată pe 4 iunie, în intervalul 6 – 8 iunie şi în unele zile ale celei de-a a doua săptămâni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.