Știrile zilei

Apariție de senzație la „Toamna Buzoiană” 2022

Ieri a început festivalul „Toamna Buzoiană”, eveniment la care cei mai harnici gospodari din satele județului vor oferi din produsele toamnei: legume, fructe, brânzeturi și produse tradiționale din carne. Pe lângă latura latura gastronomică, organizatorii au avut grijă ca la târg să fie prezenți și meșterii populari, pregătiți cu o mulțime de produse pentru gospodărie.

Ieri, în prima zi a evenimentului, privirile tuturor au fost furate de o apariție de senzație: În Drăgaică a fost prezent Toni Ionescu, tânărul antreprenor și crescător de cai de rasă, care și-a pus la dispoziție caleașca și superbele iepe Frizian.

Vizitatorii au stat la coadă pentru a urca în eleganta caleașcă și a se plimba în jurul târgului. Momentele au fost imortalizate în numeroase fotografii postate, apoi, pe Facebook. Astăzi, Toni Ionescu va fi prezent din nou la Toamna Buzoiană.

Începând de duminică, 18 septembrie, ora 13:00, până pe 25 septembrie, Primăria Buzău și Direcția Județeană Agricolă, îi invită pe buzoieni la Târgul ,,Toamna Buzoiană”, ediția a-XVI-a, la Drăgaică.

Pastrama și cârnații de Pleșcoi, mititeii, mustul, plăcintele calde din brânză și dovleci vă așteaptă însoțite de muzica populară și de petrecere a cunoscuților artiști și formații: Ionel Tudorache și Taraful său, Traian și Valeria Ilea, Emilia Ghinescu, Constantin Enceanu, Maria Dragomiroiu, Steliana Sima, Mario Buzoianu, Nemuritorii și Surorile Osoianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button