CORONAVIRUS

Aproape 300 de locuri de muncă pentru inginerii și IT-iștii buzoieni

Experţii în IT şi inginerii din judeţul Buzău care se află la început de carieră sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunităţi pot alege din cele aproape 300 de joburi oferite la târgul BESTEngineer, care va avea loc la Braşov, unde vor fi prezenţi unii dintre cei mai mari angajatori din ţară.
A patra ediţie a târgului de joburi se va desfăşura în zilele de 8 mai, între orele 10:00 și 18:00, și 9 mai, între orele 10:00 și 17:00, la Hotel ARO Palace din Brașov, iar intrarea este liberă.locuri-de-munca-pentru-20-de-tineri-brasoveni-0
Vor fi prezente peste 15 companii care sunt în căutare de ingineri și experți IT. Cei care se află la început de carieră, sunt în căutarea unui loc de muncă sau doresc noi oportunităţi vor putea alege din aproape 300 de oferte.
Printre companiile participante se numără Lafarge România, UTI Grup, Continental Corporation, Autoliv România, Eldon, Premium Aerotec, ADHR România, Mind4D, Stabilus, OSF Global, Hutchinson ș.a.
Candidații pot discuta direct cu reprezentanții HR ai companiilor angajatoare prezente la târg, dar au posibilitatea de a aplica și pe bestengineer.eu/calendar2015/Brașov/Joburi<http://bestengineer.eu/calendar2015/Bra%C%99ov/Joburi>, unde vor găsi o parte dintre pozițiile disponibile.
Pe tot parcursul târgului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea discuta chiar cu reprezentanții departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button