Știrile zilei

Arhitectul Șef al municipiului, anunț pentru buzoieni

Arhitectul Șef al municipiului Buzău, Raluca Elena Bobescu, aduce la cunoștința cetățenilor ultimele modificări în procedura de formulare a răspunsurilor de către echipa de proiectare a Planului Urbanistic General:

ANUNŢ  PUBLIC – ACTUALIZARE INTEGRALĂ A PLANULUI URBANISTIC GENERAL AL MUN. BUZĂU

INIŢIATOR – PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU

Stimaţi cetăţeni,

Având în vedere solicitările persoanelor fizice / juridice cu privire la modificarea versiunii preliminare a noului Plan Urbanistic General, prezentat pe site-ul www.primariabuzau.ro > secţiunea Elaborare P.U.G. Preliminar, vă informăm că răspunsurile formulate de echipa de proiectare P.U.G. sunt postate în directorul nou creat în cadrul acestei secțiuni, denumit > Răspunsuri către cetățeni.

          Precizăm că fișierul postat conține și răspunsurile către cetățenii care au formulat adrese / solicitări / observații înainte de demararea informării publice.

Cu stimă,

Arhitect Șef,

Arh. Raluca Elena Bobescu

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

6 Comments

  1. Peste 12.000 ron salariul net lunar primeste doamna arhitect sef, de la primarie, pentru ca orasul sa arate atat de bine. Consider ca este complet futila mentiunea insa nu-i pot nega valoarea de subiect de discutie pe care-l are, totusi. In plus, pare ca e o alta piesa la peisajul de ansamblu autohton, pe care provizoriu l-as denumi ”Tablou cu proști”.

  2. Am văzut cât de “aliniat” este noul Blv Unirii și cât de bine sunt gândite refugiile alea. Când va ploua torențial, partea din mijloc se va umple de apa. Când ninge mult , nu se pot curată străzile. Bravo.
    Unde pot vedea realizările doamnei în cauză. Unde a lucrat. Ce proiecte au ieșit din creionul dânsei. Arhitect sef al orașului trebuie sa fie cineva care controlează la fața locului lucrările si calitatea materialelor.

  3. Tot eu, se pare că doamna caută de mult post bugetat, din 2018 când CJ-ul avea nevoie de arhitect iar dosarul dânsei nu a corespuns, deși a contestat. Interesant că în titlul articolului tendențios spre final se menționează de ”salariu bun”

    https://www.newsbuzau.ro/social/34706-salariu-bun-job-liber-candidat-respins-de-ce-a-ramas-iar-consiliul-judetean-buzau-fara-arhitect-sef

    Eu zic că e bine să ne consulte pentru ca să n-o lăsăm de capul dânsei și să nu facă nimic, cu atâta profunzime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button