Știrile zilei

Așa tată, așa fiu! Ionuț Dragomir, ales consilier județean în echipa lui Neagu

Suflu nou, în politica buzoiană. Tânărul Ionuț Dragomir, fiul primarului de cinci stele de la Gălbinași, a câștigat un mandat de consilier județean, iar în următorii patru ani va activa în echipa președintelui CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Ionuț Dragomir are 35 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Economice din Brașov, domeniul management. Este căsătorit și are doi copii, iar în prezent lucrează în cadrul unui birou parlamentar din Buzău. În plus, este consilier al președintelui Asociației Județene de Fotbal Buzău, Adrian Petre.

Ionuț Sebastian Dragomir s-a aflat pe lista de consilieri județeni și la alegerile locale din 2016. Și-a primit mandatul abia anul acesta, după demisia fostului consilier Silviu Nicoară. Chiar și așa, Dragomir a reușit să se integreze rapid în echipa de tineri de la CJ, din care mai fac parte vicepreședinții Adrian Petre și Romeo Lungu.

CITEȘTE ȘI: Victorie la scor, pentru primarul Dragomir de la Gălbinași!

De data aceasta, Ionuț Dragomir a fost pus pe un loc eligibil, iar scorul bun obținut de PSD pe județ a adus bucurie în rândul candidaților. În urma rezultatului de ieri, PSD a obținut un scor de 57,5% pe județ, ceea ce înseamnă acordarea din start a 19 mandate de consilier. Mai mult decât atât, social-democrații ar urma să primească încă două mandate, la redistribuire.

Conform primelor măsurători, arhitectura Consiliului Județean ar urma să fie cea de mai jos:

  • Președinte: Petre Emanoil Neagu (PSD);
  • Vicepreședinți: Adrian Petre (PSD) și Carmen Ichim (PRO România);
  • Consilieri:
  • Alianța PSD-PRO Buzău: 21 de mandate
  • PNL: 7 mandate
  • PMP: 4 mandate

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close