Economic

Așa va arăta un mall din Buzău! | A fost emis ordinul de începere a lucrărilor

Buzăul va avea un mall asemenea celor din marile orașe ale țării, cu săli de cinema, zone de relaxare și de petrecere a timpului liber. Reprezentanții Mall Aurora au obținut autorizațiile de extindere a centrului comercial din nordul orașului, fiind emis deja și ordinul de începere a lucrărilor. Clădirea în care funcționează hipermarketul Carrefour va ajunge până aproape de parcarea Kaufland, iar în vecinătate vor apărea noi locuri de parcare.

De la sfârșitul anului viitor, Buzăul va avea un mall la fel de generos ca centrele comerciale din oraşele mari. Aurora Mall se extinde, după ce a achiziţionat toată fâşia de teren din vecinătatea Kaufland. În ultimele luni, dezvoltatorul Aurora Mall a demarat etapa de documentare în vederea extinderii galeriei comerciale pe acest spaţiu, iar zilele trecute a obținut autorizație de construcție.

Terenul a fost deja pregătit în acest sens, prin îngrădirea suprafeței vizate de extindere. Vestea intrării în linie dreaptă a planului de extindere a centrului comercial a venit de la viceprimarul Ionuț Apostu, printr-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, reconfigurarea complexului Aurora se realizează în paralel cu lucrările de modernizare a străzii Frăsinet, pe segmentul ocupat acum de garaje.

Proiectul de punere în valoare a Iazului Morilor ce va fi demarat anul viitor nu a rămas fără ecou în mediul privat. Acționarii Aurora Mall au obținut autorizația de construire pentru extinderea centrului comercial, astfel încât, ceea ce acum sunt doar poze de proiect, până la finalul anului viitor sper că va deveni realitate!”, a scris Ionuț Apostu pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5