Râmnicu SăratȘtirile zilei

Asfalt pe încă trei străzi din municipiul Râmnicu Sărat

Anul 2023 a adus lucrări de asfaltare pe numeroase străzi din municipiul Râmnicu Sărat. Începând din primăvară, utilajele au ieșit la lucru, iar până astăzi au lucrat constant pe mai multe șantiere deschise în oraș.

De curând, a venit rândul străzilor Petre Iorgulescu, George Baiculescu și Păun Pincio să primească stratul de uzură, după cum au anunțat reprezentanții municipalității pe pagina de Facebook:

ALTE 3 STRĂZI AU PRIMIT STRATUL DE UZURĂ! Străzile Petre IORGULESCU, George BAICULESCU și Păun PINCIO au parcurs zilele trecute procesul integral de asfaltare. Investițiile realizate din fonduri europene prin proiectele derulate în Municipiul Râmnicu Sărat de către Primărie vor continua!” – facebook.com/Municipiul Râmnicu Sărat

Printre străzile reabilitate anul acesta în Râmnicu Sărat se numără: Cărămidari, Costieni, Lt. Sava Roșescu, Oltului, Ialomiței, Mihail Sadoveanu și alte câteva.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat spun că lucrările vor continua și în sezonul rece, mai ales că instituția are în derulare numeroase proiecte cu finanțare externă, care trebuie să fie implementate.

Foto: Municipiul Râmnicu Sărat

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!