CORONAVIRUS

Asistentă de la Pediatrie, lovită de tren în Gara Buzău

O femeie în vârstă de 54 de ani, asistentă medicală pe secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (SJUB), a fost la un pas să-și piardă viața luni dimineață, după ce a fost lovită de un tren care intra în Gara Buzău.accident
M. Galeș făcea naveta de ani buni între Buzău și Săhăteni, localitate în care își avea domiciliul. Azi-dimineață, în jurul orei 07:00, după ce a ieșit din tură, a mers la gară pentru a lua trenul spre casă. Într-un moment de neatenție a femeii, un tren care se apropia dinspre Râmnicu Sărat a surprins-o în timp ce traversa liniile și, deși a frânat și a pornit semnalele de avertizare, impactul nu a mai putut fi evitat.
La fața locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanței, care au transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe a SJUB. Aici, asistenta a intrat în operație, unde medicii au cusut-o în zona abdomenului. Pentru că mai are câteva fracturi și un posibil edem la cap, medicii buzoieni au luat decizia transferării ei la un spital din Capitală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: