Politică

Atac dur, al preotului Negoiță la liberalul Vlad Pufu

Ieșire violentă a preotului Paul Negoiță, la adresa patronului de presă Vlad Pufu, candidat pe listele PNL Buzău pentru un post de senator. Într-un editorial acid, Negoiță îi întocmește lui Pufu un rechizitoriu extrem de dur, probabil în încercarea de a-l decredibiliza în fața electoratului. Ițele „afacerii” sunt însă mult mai încurcate.

De curând, patronul grupului de presă ce deține postul de televiziune Focus TV, cotidianul Șansa și postul de Radio Focus FM, și-a surprins prietenii când a anunțat că intră în politică. Vlad Pufu și-a găsit locul în PNL, asta după ce conducerea filialei buzoiene a încăput pe mâinile lui Gabriel Avrămescu.

Ieri, preotul Paul Negoiță a lansat un atac extrem de dur la adresa patronului de presă, astăzi aspirant la un fotoliu în Senatul României. Într-un articol foarte caustic, slujitorul Domnului opinează că promovarea lui Pufu de către PNL pe primul loc la Senat este o ofensă adusă electoratului. În sprijinul afirmației sale, Negoiță susține că patronul Șansa nu s-ar ridica la înălțimea unei asemenea funcții și sugerează că acesta ar avea înțelegeri cu PSD.

Dincolo de atacurile cumva justificate într-o perioadă de precampanie, în spatele ieșirii lui Negoiță se ascunde un episod mai vechi, pe care preotul se pare că nu l-a putut uita. Este vorba despre un articol tăios, publicat de ziarul patronat de Pufu la adresa familiei Negoiță.

O altă cheie de interpretare a mănușii aruncate de Negoiță ( e clar că Vlad Pufu nu va sta cu mâinile-n sân după o asemenea epistolă) ar fi zvonistica din jurul preluării PNL Buzău, după înlăturarea lui Romanescu. Diferite voci din spațiul public susțin că Paul Negoiță ar fi dorit să preia PNL Buzău și să-și asigure un loc eligibil la alegerile generale din toamnă.

Până a această oră, candidatul PNL Buzău la funcția de senator nu a reacționat public.

Mai jos poate fi citit editorialul semnat de Paul Negoiță pe blogul personal:

„Deși aveam tentația de a scrie câteva rânduri despre cel prin care mi se pare că PNL-ul și-a subestimat electoratul, mă gândeam că nu merită să-mi pierd timpul. Nu l-am văzut decât o dată la televizor și mi s-a părut inodor, incolor și foarte prost vorbitor, pentru un jurnalist.

Faptul că PNL -ul a încercat să livreze imaginea unui antreprenor model, care merită votat, e o jignire. Antreprenorii de succes au un profil diferit. Își plătesc angajații corect, își plătesc dările la stat, câștigă cinstit. Pufu, nu! Și pot da detalii, dacă e cazul!

Practic, la o analiză simplă a antreprenorului Pufu, se poate vedea că tot ce are are de la stat. Nimic din managementul din presă. Nimic din calitatea conținutului. Totul de la stat! Chiar și ceea ce a primit de la politicieni în campanie, e tot de la noi! Și îmi amintesc, brusc, de un …continuarea, AICI.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Popa a dat un semnal important dar hai sa ne gandim si la ce fel de electorat are sub sutana: unul retrograd si care oricum vota cu pesedeul. Asa ca nu inteleg care e manevra, ori s-a dat cu pesedeul, ori cauta un partid unde sa isi vanda voturile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button