CORONAVIRUS

ÎN ATENȚIA ȘOFERILOR: Vor fi restricții de circulație pe străzile din Buzău

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să respecte indicaţiile poliţiştilor angrenaţi în activităţi de dirijare a traficului pe traseul de desfăşurare a pelerinajului de Prohodul Domnului.

Vineri, 14 aprilie, începând cu ora 20.30, echipaje formate din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţişti locali şi jandarmi vor fi angrenate în activităţi de dirijare a traficului rutier, pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării pelerinajului de Prohodul Domnului organizat de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, la care vor participa preoţi şi credincioşi de la toate bisericile din municipiul Buzău.

Procesiunea de Prohod de la Arhiepiscopie

Procesiunea se va desfăşura pe traseul strada Ostrovului – Bulevardul Unirii – strada  Obor (Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei) – strada Chiristigii – strada Frăsinet – strada Unirii, până la Catedrala Arhiepiscopală „Înălţarea Domnului”.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a angrenat şi alte efective de ordine publică şi investigaţii criminale, care vor veghea la desfăşurarea fără incidente a procesiunii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close