Știrile zilei

ATENȚIE, șoferi! Au apărut la Poșta Câlnău

Bucurie de scurtă durată pentru șoferii care tranzitau DN2 E85, prin Poșta Câlnău. După ce au scăpat de camerele de rovinietă de pe sensul Buzău-Râmnicu Sărat, stâlpul fiind dărâmat, zilele trecute, de un șofer neatent, reprezentanții CNAIR au găsit soluția ca nimeni să nu scape neverificat.

Reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au găsit o altă metodă pentru a verifica rovinietele. Recent, ei au amplasat la faţa locului un sistem de camere mobile. Așa se face că nimeni nu mai poate circula pe la Poșta Câlnău fără să fie amendat, asta în cazul în care nu deține rovinietă valabilă.

  • Nimic nu se pierde.

Zilele trecute, una dintre consolele sistemului de camere instalat înainte de Crăciun a fost dărâmată de un şofer băcăuan care a scăpat maşina de sub control.

Camerele mobile au aceleaşi particularităţi de a înregistra toate autovehiculele care tranzitează zona, fiind uşor detectabile autoturismele pentru care nu a fost plătită taxa de drum.

Până la refacerea consolei şi repunerea în funcţiune a sistemului, reprezentanţii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii au fost nevoiți să adopte o soluţie de verificare a tuturor autovehiculelor ce trec prin punctul Poșta Câlnău.

De altfel, CNAIR nu a pierdut mai nimic nici în ziua mutării camerelor de la Mărăcineni la Poșta Câlnău. Pe 21 decembrie, întreruperea sistemului de monitorizare video nu a durat mai mult de 30 de minute, timp în care mașinile CNAIR, ale STS și ale Prefecturii Buzău au făcut transferul dispozitivelor de la podul Mărăcineni la noua locație.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */