Știrile zilei

Atenție, șoferi! | Reprezentanții CNAIR și-au uitat ceva la pod!

Lucrările de reparație la podul de la Mărăcineni s-au încheiat. Muncitorii și-au strâns calabalâcul și au plecat fără tăieri de „pamblici”, ca după o corvoadă ce s-a lăsat cu imprecații și scrâșniri de dinți din partea a mii de șoferi timp de patru luni.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au uitat însă ceva la pod. Ceva ce au promis că o să-și ia și-o să se ducă opt cu a brânzei, întru fericirea a mii de șoferi care au plătit amenzi de le-a venit acru.

E vorba despre camerele de rovinietă de la pod, care au subțiat buzunarele șoferilor timp de aproape zece ani. Oficialii CNAIR au promis în repetate rânduri că vor muta camerele de pe pod pe un stâlp din comuna Poșta Câlnău, dar afacerea s-a împotmolit la o etapă: semnarea, de către reprezentantul Drumurilor Naționale, a contractului de folosință gratuită a stâlpului, pentru o perioadă de 30 de ani.

Practic, este nevoie doar ca oficialul bucureștean să își programeze o vizită la Primăria Poșta Câlnău, unde să semneze un contract redactat deja de edilii comunei.

Până atunci, camerele de supraveghere de pe pod rămân active, iar șoferii surprinși fără rovinietă valabilă se vor trezi cu amenda-n plic.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button