Știrile zilei

ATENȚII din partea Primăriei, pentru cuplurile longevive

Ziua de 1 Octombrie a fost desemnată Ziua Internaţională a Persoanelor  Vârstnice de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1990 şi este dedicată omagierii şi respectării celor vârstnici.

Pentru a contribui la cinstirea persoanelor vârstnice din municipiu, Primăria Municipiului Buzău organizează în perioada de 23 septembrie – 01 octombrie  2019, la Palatul Comunal din Piața Daciei nr. 1,  manifestări şi acţiuni specifice privind marcarea în anul 2019 a zilei de 1 octombrie „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice”.

Adresăm invitația ca:

– persoanele din municipiul Buzău care împlinesc vârsta de 100 de ani începând cu anul 2019 să ne transmită copia C.I./B.I. și numărul de telefon fix și/sau mobil;

– familiile din municipiul Buzău care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă începând cu anul 2019, să ne transmită:

– copia C.I./B.I. soție;                                                                                                                 – copia C.I./B.I. soț;                                                                                                                         – copia certificatului de căsătorie;

– numărul de telefon fix și/sau mobil;

– pensionarii/seniorii care doresc să participe la concursurile de  table, şah şi remi se pot înscrie până pe data de 24.09.2019, ora 16.30 la Primăria Municipiului Buzău, la Ghișeul Unic. Cluburile de pensionari și/sau seniori pot depune cereri individuale sau colective pe discipline sportive.

Cu mult respect,

Constantin Toma

        Primarul Municipiului Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5