Știrile zilei

Ați mai văzut așa ceva? | Nu e Photoshop!

În județul Buzău există o intersecție care, în loc să dirijeze, mai rău îi derutează pe șoferi. Asta pentru că două indicatoare rutiere cu semnificații opuse stau unul lângă celălalt, încurcându-i pe conducătorii auto, care nu de puține ori provoacă accidente rutiere.

Cea mai recentă victimă a buclucașei intersecții de pe DJ 203C este o tânără de 27 de ani, din comuna buzoiană Brădeanu. Potrivit Smeeni.com, sâmbăta trecută ea avut neșansa sa provoace un accident rutier, după ce a intrat în intersecția cu pricina, dar a fost derutată de semnele de  circulație. Aici, un indicator STOP se află chiar lângă un indicator ce arată că șoferii au prioritate de trecere.

Evenimentul s-a produs la intersecția drumurilor DJ 203C si DJ 203I, in apropiere de localitatea Scutelnici. Tânăra șoferiță, ce se afla la volanul unui autoturism Opel, care se deplasa dinspre satul Mitropolia către Scutelnici, derutata de semnul buclucaș,  nu a mai observat si Stopul care o obliga sa oprească la intersecția dintre cele doua drumuri. Autoturismul acesteia a intrat în coliziune cu un autoturism Fiat, la volanul căruia se afla un bărbat din București, ce circula regulamentar, pe drumul (DJ203I) dinspre orașul Pogoanele.

In urma impactului, cele doua autoturisme au fost avariate, pasagerii lor suferind multiple facturi. O femeie aflata pe scaunul din dreapta șoferului autoturismului FIAT, a fost nevoita sa primească îngrijiri medicale, fiind internata la acest moment la un spital din capitală. Șoferița găsita vinovata de polițiști a suferit o fractura la un deget de la o mana, precum si multiple contuzii în zona abdominala.

Polițiștii au stabilit că vinovată este șoferița, în timp ce soțul acesteia dă vina pe administratorul drumului. Se pare că primul indicator, care semnifica sfârșitul drumului cu prioritate, s-ar fi transformat peste noapte într-unul care arată că ai prioritate de trecere.

Soțul șoferiței considerate vinovate a solicitat o expertiză tehnică a intersecției și vrea să demonstreze cu orice preț că nu conducătoarea auto a greșit, ci administratorul drumului, care a montat indicatoarele contradictorii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button