ARTICOLUL ZILEI

ATV căzut în râpă | Misiune contracronometru a salvatorilor ISU

UPDATE: Cele două persoane care au solicitat ajutorul au fost localizate. Ambele prezintă politraumatisme, după acordarea primului ajutor medical urmează sa fie transportate la UPU Buzău.


Salvatorii de la ISU Buzău sunt în alertă, după ce un bărbat și o femeie, care se aflau pe un ATV, au cazut cu vehiculul într-o râpă. Evenimentul s-a produs între localitățile Nișcov și Cândești.

Se pare că cele două persoane au reușit să iasă din prăpastie. Bărbatul a reușit să sune la 112 și să ceară ajutor, spunând că femeia cu care se afla pe ATV a fost rănită.

Deoarece nu a putut să specifice exact locul în care se află, salvatorii mențin legătura prin telefon cu cei doi pentru ca echipele care au plecat în căutarea lor să îi găsească urgent, înainte de lăsarea serii.

În acest moment se comunica telefonic cu aceștia pentru a putea fi localizați. Din discuții rănile nu ar pune în pericol viata persoanei. La fata locului au fost dislocate echipa de căutare salvare cu un ATV și un echipaj SMURD, în sprijin intervenind și echipaje de politie și jandarmi”, anunță ISU Buzău.

Vom reveni!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button