AdministrațieȘtirile zilei

Au căzut pe capete! / S-au publicat rezultatele la concursul pentru asistenți medicali

Rezultate slabe înregistrate la examenul pentru ocuparea mai multor posturi de asistent medical în Spitalul Județean de Urgență Buzău. Din spital215 candidați înscriși în cursa pentru cele 52 de posturi, doar 60 au reușit să obțină peste nota 5 (50 de puncte). Candidații au avut de răspuns la 100 de întrebări de tip grilă, fiecare răspuns corect fiind cotat cu 1 punct.
Proba scrisă a concursului a avut loc miercuri. Candidații admiși vor susține proba interviului săptămâna viitoare. Astăzi a avut loc examenul scris pentru celelalte posturi scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău. Este vorba despre infirmiere, îngrijitoare, brancardieri și un post de agent deratizare.
Prezentăm mai jos rezultatele concursului, pe secțiuni:
– TABEL CU REZULTATELE obţinute la proba scrisă la concursul organizat în data de 10.02.2016 ora 1000 pentru posturile vacante de ASISTENT MEDICAL
– TABEL CU REZULTATELE obţinute la proba scrisă la concursul organizat în data de 10.02.2016 ora 1000 pentru posturile vacante de ASISTENT MEDICAL DEBUTANT
– TABEL CU REZULTATELE obţinute la proba scrisă la concursul organizat în data de 10.02.2016 ora 1000 pentru posturile vacante de ASISTENT MEDICAL FARMACIE DEBUTANT.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Au picat pe capete intra-devar , dar ma intreb cate din asistentele angajate ar trece un astfel de examen exigent,am vazut in spitalul jedetean asistente care nu-si fac meseria stau cat este ziua de mare cu fundul pe scaun ,umbla numai dupa remuneratii,ba mai mult nici tensiunea habar nu au s-o ia…… ele au loc acolo , vai de viata noastra ca picam pe astfel de maini ,oare asa zise asistente vechi de ani buni in spital au sustinut examen , se vede dupa experienta lor ca au ,,sustinut”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: