Cu bâta-n baltă!Știrile zilei

Au dat cu bâta-n baltă! Ce ar fi trebuit să facă agenții de la Lidl

Rubrica noastră „Cu bâta-n baltă” continuă cu un material despre scandalul în care au fost implicați agenții de pază de la Lidl Eroilor.

Opinia publică i-a pus la zid după ce au văzut, în filmarea realizată de un martor, cum cei doi agenți îl țin imobilizat pe clientul turbulent, până la sosirea poliției.

Agenții de pază nu ar trebui să folosească forța împotriva bărbatului, despre care martorii spun că a părăsit magazinul de bunăvoie. Folosești forța doar în momentul în care persoana săvărșește o infracțiune în magazin, dacă este violent sau dacă reprezintă un pericol pentru cei din jur.

În restul cazurilor comunici, aplanezi, inviți la discuție, încerci să nu faci tu o scenă. Mergi cu el afară, iar de aici preia poliția și totul se poate sfârși cu un simplu avertisment sau cu o amendă.

Dar dacă noi ne enervăm și folosim forța fiindcă persoana ne-a vorbit „pe dos”, atunci nu ne-am mai făcut treaba, ci am transformat totul într-o vendetă personală, într-un scandal de anvergură națională..

Cu părere de rău, dar cei doi au cam dat cu bâta-n baltă!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. Așa zișii agenți au deja dosare penale, nu știu cum mai sunt primiți la lucru…sunt băieți de la țară, fără prea multa școală sau gândire. Brute. Ce pretenții aveți și de la cine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button