SportȘtirile zilei

Au început cursurile de fotbal la Complexul Sportiv Offside

Fotbalul este un sport care disciplinează, care modelează caractere, care transformă copiii în oameni mari, responsabili, capabili să mute munții. Le oferă acestora abilităţi care le vor fi de folos pe tot parcursul vieții.

Clubul Offside (http://offsideclub.ro/fotbal/) a fost mereu atent la nevoile copiilor și, și de acestă dată, a observat dragostea foarte mare a copiilor pentru acest sport, dar și dorința părinților de a-i înscrie pe puști la cursuri de fotbal.

Mulți părinți au așteptat începutul vacanței tocmai pentru a le oferi celor mici timp suficient atât pentru antrenamente, cât și pentru distracție.

Clubul Offside a ales acum un antrenor surpriză, al cărui nume încă nu a fost făcut public, dar surse din interiorul clubului ne-au divulgat faptul că este „un nume reprezentativ al fotbalului buzoian, un om de excepție, dedicat meseriei sale și foarte dornic să lucreze cu copiii.”

De asemenea, administratorii clubului au anunțat că în perioada 15 iunie – 01 iulie, cursurile de fotbal se vor ține gratuit, pentru a permite atât părinților, dar mai ales copiilor, să-și contureze o imagine clară asupra antrenamentelor și să vadă dacă, într-adevăr, fotbalul este ceea ce le place și doresc să transforme o pasiune într-o carieră de succes.

Pe lângă antrenamentele de fotbal, la Offside Club au început cu mare succes și cursurile de tenis, iar în curând vor începe și cele de volei și înot. Părinții doritori pot afla mai multe informații la complexul sportiv Offside, pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/offsideclubbuzau/, sau la numărul de telefon  0745 530 822.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: