Știrile zilei

Au început lucrările la Piața Centrală

Mai mult confort pentru comercianți și clienți, prin amenajarea unei piețe moderne. Asta își doresc reprezentații societății comerciale „Piețe, Târguri și Oboare” din Buzău, care au dat startul lucrărilor de reabilitare a Pieţei Centrale. La final, buzoienii își vor face cumpărăturile într-un spațiu modern, protejat de panouri mobile.

Primele mărturii ale începerii lucrărilor sunt astăzi doar câteva gropi în care vor fi montați stâlpii de susținere. Lucrările au loc mai mult noaptea, pentru a nu afecta activitatea comercială din piață.

Procesul de modernizare a fost întârziat de numeroasele avize solicitate, Piaţa Centrală aflându-se pe lista monumentelor istorice.

La finalul proiectului, obiectivul va fi închis, protejat de panouri mobile, astfel încât, pe timp de vară, acestea să poată fi demontate.

Modernizarea Pieței Centrale este un proiect al inginerului Viorel Constantinescu. Spațiul va fi prevăzut cu dispozitive de ventilație.

Administratorii pieţei dau asigurări că lucrările se vor încheia până la finele anului, astfel încât comercianţii să beneficieze de protecţie în lunile cele mai friguroase, respectiv ianuarie şi februarie.

Pe timpul derulării lucrărilor, tarabagiii din piaţă îşi vor putea desfăşura activitatea în mod normal, aşa cum s-a întâmplat şi pe perioada în care s-a instalat actualul acoperiş.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: