Sport Știrile zilei

Tânăra handbalistă Alexandra Dumitrașcu a semnat cu CSM București

Buzoianca Alexandra Dumitraşcu, una dintre cele mai valoroase componente ale echipei de handbal feminin SCM Gloria Buzău, a semnat cu CSM București. Cel mai titrat club de handbal feminin din țară a obținut, recent, semnătura buzoiencei în vârstă de 17 ani, care a început deja antrenamentele la București.

Transferul s-a perfectat zilele trecute – scrie Buzăulsportiv.ro -, iar tânăra speranță buzoiană a îmbrăcat deja tricoul echipei din Capitală. Deocamdată, Alexandra va evolua la juniori 1, adică la echipa considerată „pepiniera” de jucătoare pentru formația antrenată de Dragan Djukic. Sportiva buzoiancă are însă perspective largi, care pot fi confirmat grație resurselor grupării din București.

Alexandra Dumitrașcu a desfășurat zilele trecute primele antrenamente la București. Mutarea tinerei jucătoare la CSM a fost acoperită de faptul că SCM Gloria Buzău nu are o grupă de 16 ani de nivelul Alexandrei, iar continuare activității la Buzău ar fi însemnat, în cel mai fericit caz, o stagnare în cazul tinerei.
„Este un pas înainte care mă bucură enorm. Vreau să le mulțumesc părinților mei, antrenorilor de la SCM Gloria Buzău și tuturor celor care au crezut în mine. Sper să nu îi dezamăgesc”, a declarat Alexandra pentru Buzăul Sportiv.
După primele antrenamente a urmat și primul joc sub culorile CSM București.
Chiar dacă transferul este unul definitiv, Romeo Ilie antrenorul secund al formației de senioare de la SCM Gloria Buzău a declarat că gruparea din Crâng are prima opțiune „morală” după încheierea junioratului.

La Buzău, Alexandra a evoluat ca inter stânga și a îmbrăcat constant tricoul echipei de junioare 2. Anul trecut, tânăra a primit oferta de a se alătura Centrului Naţional de Excelenţă de la Braşov, însă a preferat să rămână la Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5