Știrile zilei

AUDIO: Cum a fost depistat pozitiv medicul de la Policlinica 23 August

Urma să își efectueze un set de analize la o clinică din București, însă pentru a ajunge acolo avea nevoie mai întâi de rezultatul analizei pentru coronavirus. Așa a aflat că este infectată cu noul COVID-19, deși nu a avut niciun simptom specific infectării cu temutul virus.

Medicul neurolog de la Policlinica „Nicolae Titulescu” este primul cadru medical din Buzău infectat cu coronavirus. Informația a apărut în spațiul public încă de azi-dimineață, însă oficialii Prefecturii au trimis abia acum o confirmare oficială.

Mai exact, este vorba despre un mesaj audio al medicului epidemiolog Carmen Scîntei, care a relatat episodul îmbolnăvirii doctoriței de la „23 August”.

Mai mult decât atât, dr. Scîntei a precizat că întregul personal al policlinicii a fost testat, urmând ca rezultatele să sosească, cel mai probabil, în cursul zilei de mâine.

Autoritățile nu au furnizat date despre închiderea unității medicale din fostul cartier Ferdinand:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Doamne, ce limba de lemn are!… Doamna asta, care isi pune inaintea numelui titlul de „dr”, chiar are studii superioare?
    Apropo: cum se face ca dureaza testarea 1-2 zile, cand doamna are la DSP, unde este sefa, un aparat RT-PCR care furnizeaza rezultate in 12 ore? Cumva si informatia ca aparatul ala functioneaza, este tot o minciuna?

  2. De aceea îmi e frica sa ma testez caci scoateți oameni sanatosi bolnavi de ‘temutul virus’, nu ne temem de nici un virus, ne temem ca ne veți omorâ voit doar ca să mai puneți ceva cifre pe ecran…cunosc oameni sănătoși ce sunt ținuți cu forța în spital de 3 săptămâni…bataia de joc este monumentală

  3. Cum dracu sa atraga buzau fonduri moca daca nu cu ajutorul dsp ului care inventează bolnavi mereu!arde v ar focu pe toti mincinosii pamantului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: