Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Autobuz implicat în accident, la ieșirea din Buzău spre Vadu Pașii

UPDATE: Biroul de presă al IPJ Buzău a transmis următoarea informare:

Din primele date de la fața locului în timp ce conducea autoturismul dinspre Buzău către Vadu Pașii, un șofer în vârstă de 57 de ani, din Săgeata, a intrat în coliziune cu un autobuz condus de către o șoferiță în vârstă de 36 de ani, din Țintești, care se deplasa către Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pasagerului din autoturism, un bărbat în vârstă de 76 de ani, din Săgeata, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul., este mesajul IPJ Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident rutier în care este implicat un autobuz s-a produs, în urmă cu puțin timp, în zona Șoselei Vadu Pașii.

Deocamdată nu se cunosc mai multe date despre eveniment, însă impactul s-ar fi produs între un autobuz Trans Bus și un autoturism.

La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de poliție și ambulanță.

Vom reveni cu detalii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 Comments

  1. De mult era de așteptat o asemenea tragedie. Poate acum se va lua în considerare amenajarea unui spațiu normal pentru staționarea și manevra de întoarcere a autobuzelor la acel cap de linie, pînă acum fiind la voia sorții și a conducătorilor de autovehicule.

  2. Primul vinovat este imbecilul care a decis ca acolo este cap de linie iar soferii trebuie sa intoarca autobuzul la voia sortii, punandu-l de-a curmezisul drumului si lasandu-se pe ei si pe ceilalti participanti la trafic la mana sortii!

    Fara legatura dar foarte important : poate obtine vreun ziarist/jurnalist adevarat din Buzau lista cu persoanele cu origini in Tintesti si/sau cu fost loc de munca la Metalurgica care acum sunt angajate la primaria Buzau sau la orice societate a primariei Buzau ? Asta ar fi tare de vazut, mai ales ca spun unii „pe surse” cum ca ar fi cam 60-70% angajati care corespund „descrierii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button