Cultură Știrile zilei

Autobuze decapotabile, defilare cu torțe, concerte, artificii și alte surprize

Se lucrează intens la organizarea celei de-a doua ediții a „BUZĂU FEST”, sărbătoarea județului organizată în premieră anul trecut, care s-a bucurat de o largă apreciere în rândul publicului. Astăzi, consilierii județeni au aprobat programul festivalului, urmând ca, în scurt timp, acesta să fie dat publicității.

Anul trecut, sărbătoarea județului Buzău a adunat laolaltă mii de buzoieni veniți să se distreze și să participe la diferitele activități culturale și meșteșugărești organizate în stațiunea Sărata Monteoru. De un mare succes s-a bucurat și defilarea cu torțe, care a deschis, practic, seria manifestărilor dedicate primei ediții a BUZĂU FEST.

Anul acesta vor fi aduse două autobuze decapotabile pentru transportul buzoienilor către Sărata Monteoru.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean a dat câteva detalii despre ediția de anul acesta. Ca elemente de noutate au apărut marcarea Centenarului, împlinirea a 50 de ani de la reînființarea județului Buzău, defilarea cu torțe la care vor participa și soldați purtând uniformele din Primul Război Mondial și alte câteva surprize.

Cea de-a doua ediție a „BUZĂU FEST” va avea loc în perioada 31 mai (defilarea cu torțe) -3 iunie 2018, activitățile urmând să se desfășoare atât în municipiu, cât și în stațiunea Sărata-Monteoru.

Anul trecut, defilarea cu torțe a fost executată de Garda Apulum/Alba Iulia, Terra Dacica Aeterna/Cluj-Napoca și Geto-dacii din Moldova/Iași, pe traseul Arhiepiscopie – Bd. Unirii – Bd. Nicolae Bălcescu – sediul Consiliului Județean Buzău.

loading...

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */