CulturăȘtirile zilei

Autobuze decapotabile, defilare cu torțe, concerte, artificii și alte surprize

Se lucrează intens la organizarea celei de-a doua ediții a „BUZĂU FEST”, sărbătoarea județului organizată în premieră anul trecut, care s-a bucurat de o largă apreciere în rândul publicului. Astăzi, consilierii județeni au aprobat programul festivalului, urmând ca, în scurt timp, acesta să fie dat publicității.

Anul trecut, sărbătoarea județului Buzău a adunat laolaltă mii de buzoieni veniți să se distreze și să participe la diferitele activități culturale și meșteșugărești organizate în stațiunea Sărata Monteoru. De un mare succes s-a bucurat și defilarea cu torțe, care a deschis, practic, seria manifestărilor dedicate primei ediții a BUZĂU FEST.

Anul acesta vor fi aduse două autobuze decapotabile pentru transportul buzoienilor către Sărata Monteoru.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean a dat câteva detalii despre ediția de anul acesta. Ca elemente de noutate au apărut marcarea Centenarului, împlinirea a 50 de ani de la reînființarea județului Buzău, defilarea cu torțe la care vor participa și soldați purtând uniformele din Primul Război Mondial și alte câteva surprize.

Cea de-a doua ediție a „BUZĂU FEST” va avea loc în perioada 31 mai (defilarea cu torțe) -3 iunie 2018, activitățile urmând să se desfășoare atât în municipiu, cât și în stațiunea Sărata-Monteoru.

Anul trecut, defilarea cu torțe a fost executată de Garda Apulum/Alba Iulia, Terra Dacica Aeterna/Cluj-Napoca și Geto-dacii din Moldova/Iași, pe traseul Arhiepiscopie – Bd. Unirii – Bd. Nicolae Bălcescu – sediul Consiliului Județean Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: