ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Autobuze Trans-Bus, în două noi comune din Buzău

Compania Trans-Bus își va lărgi aria de operare prin înființarea de noi trasee către comunele buzoiene Săgeata și Robeasca. Nouă sate ar urma să beneficieze, în total, de cursele Trans -Bus.

În curând, cei peste locuitorii comunelor Săgeata și Robeasca vor putea circulacu autobuzele Trans-Bus. De la 1 iulie, Trans Bus va înființa o nouă linie care va ajunge până la hotarul cu județul Brăila;

VARA VINE CU VESTI BUNE PENTRU LOCUITORII COMUNEI SAGEATA!
A fost semnată aderarea la Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Buzau-Maracineni, organism care gestioneaza serviciul de transport efectuat de operatorul Trans Bus. Este cel mai important pas pentru modernizarea transportului public in localitatea noastra si este incununarea unor eforturi si actiuni incepute in urma cu mai bine de un an. Imi doresc si eu, ca si navetistii din Sageata, dar si restul locuitorilor comunei, conditii moderne de transport. Începând cu data de 1 iulie,autobuzele Trans Bus vor ajunge si la Sageata. Cu incredere, Sorin Tanase”, a scris pe Facebook primarul comunei Săgeata.

În urma aderării comunei Săgeata la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni, care gestionează serviciul de transport efectuat de operatorul Trans Bus, transportul public din localitate va deveni accesibil tuturor sătenilor, fiind mult mai ieftin și de calitate.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: