Politică

Autonomia, respinsă DEFINITIV | Ciolacu: „Iohannis știa asta”

Marcel Ciolacu, lider PSD și președintele Camerei Deputaților, reacționează după ce Klaus Iohannis a acuzat că, în timp ce autorităţile se luptă cu pandemia, „PSD se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor. ”

Președintele Camerei Deputaților îl taxează pe președinte pentru ieșirea „politicianistă” și ridică perdeaua de fum de pe acest subiect extrem de sensibil.

Într-o postare pe Facebook, liderul PSD a precizat că președintele Klaus Iohhanis avea cunoștință despre faptul că, la ora 14:00, Senatul urma să respingă definitiv proiectul autonomiei Ținutului Secuiesc.

Iată postarea lui Marcel Ciolacu, făcută în urmă cu puțin timp:

„Ieșirea de astăzi a președintelui Iohannis arată cât de jos poți să ajungi în politică. Este o ieșire care descalifică total funcția prezidențială!

Îi amintesc președintelui Iohannis că nu a avut nicio reacție când ambasadorul României la Budapesta a fost terfelit în urmă cu câteva zile. A tăcut complice. Dacă era un adevărat patriot, l-ar fi apărat pe Ambasadorul român!

Președintele Iohannis știa că PSD este împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc. Știa că la ora 14.00 acest proiect va fi respins definitiv de Senat. Așa cum au mai fost respinse multe alte proiecte similare de-a lungul timpului. Cu toate acestea, a avut această ieșire anti-românească și anti-democratică.

Cred că președintele Iohannis trebuia să fie mai preocupat că a trimis români la export pe plantațiile din Germania. Oameni pe care președintele Iohannis și Guvernul i-a abandonat. De asemenea, cred că președintele Iohannis ar fi trebuit să fie mai preocupat de faptul că Guvernul lui lasă ca pădurile să fie tăiate.

Românii așteaptă de la cel care s-a autoproclamat stindardul luptei cu pandemia soluții concrete pentru problemele lor, nu lupte politice.

Și, în mod special, dată fiind situația în care ne aflăm, președintele ar trebui să fie preocupat de soarta românilor, de protejarea nivelului de trai, de păstrarea locurilor de muncă, de posibilitatea de a-și amâna creditele, de soluții pentru salariații nevoiți să-și lase copiii singuri acasă, nu de aberații politicianiste!”, scrie Ciolacu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Este grav rău de tot daca Camera Deputaților a lăsat că proiectul autonomiei secuiești sa treacă. Cu tot respectul pt dl Ciolacu, ori i s-a pregătit o ambuscada, ori … In concluzie, nu credeam sa vad o asemenea lege importanta trecand de Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button