ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Autoturism Range Rover, furat de pe o stradă din Buzău

Doi soți din Buzău ne cer ajutorul, după ce mașina le-a fost furată chiar din fața porții, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Până acum, anchetatorii nu au niciun indiciu.

Potrivit postării soților Cristina și Sandu Podoreanu, autoturismul Range Rover parcat pe strada Ion Creangă a dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03:30. Ultima dată a fost văzut pe strada Veteranilor, în zona benzinăriei Lukoil, adică la ieșirea către Șoseaua Nordului. De atunci, nici urmă de autoturism.

Poliția a fost anunțată despre furt, iar oamenii legii au demarat o anchetă. Toți cei care pot oferi indicii despre autoturism îi pot contacta pe cei doi soți la numărul de telefon din anunțul de mai jos:

In noaptea de Vineri spre Sambata, in jurul orei 3:29 masina noastra a fost furata de pe strada Ion Creanga, Buzau.
La 03:30 este vazuta pe strada Veteranilor, la Lukoil, cum iese in centura Buzaului in zona fabricii de bere Ursus.
RANGE ROVER VELAR
BZ 37 SAN
culoare maro
Daca cineva a vazut cineva masina vineri noapte, sambata dimineata, va rog sa ma anuntati la 0749 784 967.
Orice informatie conteaza.
Politia a fost anuntata.
Va rog mult sa distribuiti!

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

  1. SALUTARE CITEAM PRIN REVISTELE DE MASINI CE RANGE ROVER SI KIA SE DESCHI FOARTE REPEDE DIN CAUZA SOFTULUI PROST CICA IN GERMANIA SAU FURAT LA GREU CICA CELE DOU MARCI DE MASINI

  2. Există asigurare Casco. De ce atâta agitație? Cumva proprietarul nu avea asigurare Casco? Cumva asigurarea Casco era cam mare fiindcă se raportează la valoarea mașinii? Cumva mulți nu vedem rostul asigurării Casco? Ghinion! Și nu, nu lucrez în asigurări și nici nu am de gând. Doar că era o vorbă cu ” paza bună….trece primejdia rea”……la fel și cu asigurările pentru vile …..mai apare cate o știre…. vila arsă, scurtcircuit…iar proprietarul nu a avut asigurare. Pe bune? ( Nu că asigurările ar acoperi tot….. muncă, stres, valori sentimentale etc)…..dar tot tot e mai bine decât nimic ……

    1. Poate chiar are CASCO și înscenează un furt în cârdășie cu agentul care i-a încheiat polița! Ban la ban trage!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button